دیوهایی که امروز با لباس های گوناگون، همراه با وحشت و هیجان خاص خود دنیا را دگرگون میکنند، باشد که در سال ها و قرن های پیش رو خود قسمتی از یک اسطوره شوند و حال ما این اسطوره ها را با زبان طنز و نقاشی بر دیوارها میبینیم آنچه که در ذهن آدمی ته نشین شده است و حاضر نیستیم که بپذیریم این دیوها در درون ما چه میکنند و چگونه درصدی از زندگی ما را تشکیل می دهند..
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، نمایشگاه نوید شاه نشین با عنوان دیوسان در گالری اکنون برگزار شده است، نقاشیهای وی دارای جسارت و توانایی همراه با بیان خالصانه و شفافی از زیبارویان تجسمی است که با طنزی درخور حال خود به ما ارائه می دهد.
نوید شاه نشین در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه 14 اثر در نمایشگاه به نمایش گذاشته است، اظهار کرد: تکنیک آثار نمایشگاه رنگ و روغن و اکرلیک رو بوم و مقوا است.
وی افزود: نمی شود سبک خاصی برای دوران خاصی به کار برد، در دوران معاصر دیگر نمی توان گفت من سبک سورئال یا اکسپرسیونیسم و... را انتخاب می کنم و آثارم را ذیل همان سبک خلق میکنم زیرا سبک ها بیشتر برای آرشیوبندی تاریخ هنر مورد استفاده قرار میگیرند.
این نقاش ادامه داد: فرانسیس بیکن نقاش مشهور انگلیسی می گوید« زمانی که روایت با دقت تشریح می شود ملال آغاز می شود » پس نمی توان یک روایت را تشریح کرد و روایت ها و داستان های ذهنی که در آثارم شکل گرفته را نمی توانم دقیقا شرح بدهم.
وی با اشاره به کلیت موضوع نمایشگاه افزود: ما در جهانی سراسر آشوب زندگی می کنیم و می توان گفت دیوخویان و دیوصفتان نقش پررنگ تری در دنیا پیدا کرده اند، این پدیدهها از دل ترسها شکل می گیرند که بسیار وحشتناک و شرارت بار هستند چه بسا اینها صدها سال دیگر تبدیل به اسطوره ها و دیوها بشوند مثل شاهنامه که داستان هایی که هزاران سال پیش با شاخ و برگی که به آنها داده اند به وجود آمده است در شاهنامه با دیوها می جنگیدند و این دیوها میتواند قبایل وحشی باشند که به خاطر شرارت هایشان در داستان به دیو تبدیل شدهاند.
شاه نشین با اشاره به طنزی که در آثارش وجود دارد، گفت:این آثار اسطوره های درونی هستند که می توانند سیاه و تلخ باشند و من این تلخی را در لفافه ای ازطنز در آثارم نشان دادهام مثل کپسولی که به خاطر پوشش دور آن ما تلخی دارو را حس نمیکنیم و در اینجا هم طنزها باعث می شود تلخی موضوع کمتر حس شود.
وی با اشاره به عنوانهای آثار افزود: اصولا عنوان را برای اینکه سرنخی به مخاطب داده باشند میگذارند و خود کارها هستند که عنوانشان را مشخص میکنند اگر بعضی ها عنوان ندارند به این خاطر است که خود تابلو عنوان خود را بیان نکرده است.
به گزارش ایسنا، آثار نوید شاه نشین تا 18 آذر در گالری اکنون از ساعت 16 الی 20 میزبان علاقه مندان به هنر است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر